Termékek

De miért is jó?

Ezeknek a rendszereknek az a nagy előnye, hogy a kellemest a hasznossal ötvözi, azaz nem csak praktikus, hanem innovatív megoldásának köszönhetően költséghatékony megoldást jelent.
Sok esetben sajnos garázs kialakítása lehetetlen, így alternatívát jelentenek az utólagosan kialakított autóbeállók. A beálló héjazata természeten nem hagyományos, az kiváltásra kerül és helyébe napelemek telepítésére kerül sor! Mindamellett, hogy védi az autókat a napsugárzástól, esőtől, hótól, a szolár rendszer megtermeli az elektromos energiát is.

Magánszemélyek esetében a napelemek leggyakrabban a ház tetejére kerülnek, helyhiány esetében viszont megoldást jelent, hiszen egy olyan felületről beszélünk, ami más célra nem hasznosítható. Emellett érdemes kiemelni, hogy az autóipar és a mobilitás is teljesen az elektromos autók irányában mozdult el, így a napelemmel ellátott autóbeálló az energiával való ellátásába is hatékonyan bekapcsolódhat.

Kinek lehet még jó?


Az elektromos autóbeállók alkalmazási területe végtelen, hiszen ahol parkoló van, oda nagy valószínűséggel napelemes rendszert is lehet telepíteni.

Nagy előnye, hogy a 2 férőhelyes, azaz 2 autó számára épített autóbeálló hatósági engedély nélkül telepíthető! Az alapanyagok tekintetében is van választási lehetőségünk, hiszen nem csak fémből, hanem fából is kialakíthatjuk a rendszert.
Mindkét anyagnak meg vannak a maga előnyei, illetve hátrányai, mint például esztétikum, garancia, karbantartás.

Kiknek jelenthet még jó befektetést?

Cégeknek, bankok, bevásárló központoknak


  • extra szolgáltatás, hiszen véd a tűző nap, szakadó eső, hó ellen, így emelve az ott parkolók komfort érzetét
  • a cégről, bevásárló központról egy pozitív imidzset körvonalaz, amely számára fontos a környezetvédelem és a „zöld” fogalom
  • az így megtermelt nagy mennyiségű energiát helyben lehet hasznosítani

Önkormányzatoknak, közintézmények


  • az Önkormányzat épületeinek energia ellátását részlegesen, vagy teljesen ki tudja váltani
  • nagyon pozitív összkép, hozzáadott érték
  • mellérendelt elektromos autó töltőkkel elősegíti ez e-mobilitást, ezáltal pedig javítja a környezetének levegő minőségét (kevesebb C02 kibocsájtás és zajszennyezés)

Az elektromos autóbeállók ideális megoldást jelentenek magánszemélyeknek, önkormányzatoknak, cégeknek, bevásárló központoknak egyaránt!