Szolgáltatások

TERVEZÉS, ENGEDÉLYEZTETÉS

Az Ön napelemes projektjének szó szerinti megvalósítása annak tervezésével, illetve engedélyeztetésével kezdődik. A sok éves tapasztalatunk, illetve az eljárás pontos ismerete garantálja a napelemes rendszerének szakszerű tervezését, illetve annak gyors engedélyeztetését.

Az Ön napelemes rendszerének a megtervezése során figyelembe vesszük az igényeket, adottságokat, mindezt pedig optimalizáljuk annak érdekében, hogy a rendszer optimálisan működhessen!

Hálózatra termelő szolár rendszert csak a villamosenergia hálózatot üzemeltető társaság előzetes jóváhagyásával lehet létesíteni. Ez érvényes természetesen a HMKE (háztartási méretű kis erőművek, 0-50 kw közti teljesítmény) napelemes rendszerekre is.

Abban az esetben, ha mellettünk dönt, akkor a teljes ügyintézést cégünk folytatja le. Ehhez csupán egy meghatalmazásra van szükség, ami alapján megindítjuk az igénybejelentést, valamint a csatlakozási dokumentációt is.

Önnek csupán annyi lesz a feladata, hogy a folyamat végén aláírja a hálózathasználati szerződést!

Mit is teszünk ennek érdekében?

Az engedélyeztetési folyamat a szolgáltatók esetében hasonló, ehhez Önnek a rendelkezésünkre kell bocsájtania az alábbi adatokat,