Szolgáltatások

INGYENES ÁRAJÁNLAT

A megkeresés, felmérés és optimalizálás után ingyenes, személyre szabott ajánlatot adunk. Ajánlatunk tartalmazza a rendszer megvalósításának összes költségét, abból semmi nem marad ki, és később semmi nem kerül bele!

Tudjuk, hogy másoktól is kérni fog ajánlatot, emiatt adunk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni!

Tudjuk, hogy az ár fontos, ettől függetlenül érdemes minden részletet áttekinteni és ismerni, hiszen sok esetben a különböző ajánlatok nem ugyanazt takarják.
Magyarul: „nem almát almával, hanem almát körtével” hasonlítunk össze!
Összehasonlítás során tételesen érdemes megvizsgálni az ajánlatot, nehogy valami kimaradt volna.

Mik maradnak ki jellemzően?

 • kimarad az AC/DC oldali túlfeszültség elleni védelem;
 • kimarad a tűzvédelmi kapcsoló (ami nagyon sok esetben kötelező, de mivel drága, ezt „költségoptimalizálás” miatt kihagyják);
 • kimaradnak a mérőhely kialakításával járó költségek (nincs meg a szükséges amper, emiatt a szolgáltatótól „ampert kell kérni” (hálózatbővítés), a mérőhelyet át kell alakítani (mérőhely szabványosítás), ez nagyon komoly tétel);
 • az árajánlatban nincs benne a tervezés, vagy épp a kivitelezés, szállítás, a megküldött árak nettós árak, nem tartalmazzák az ÁFÁ-t;
 • az árakat az € / HUF árfolyamhoz kötik;
Az esetek többségében sajnos ismeretlen gyártók termékeit, gyenge minőséget tartalmazó ajánlatokat hasonlítanak össze komplett, minőségi ajánlatokkal.

Mire is kell akkor figyelni?

 • minőségi, TOP 10-es terméket vásároljuk, azaz olyanokat, akik már bizonyítottak és a világpiac meghatározó szereplői;
 • ezek a TOP gyártók 99%-a KÍNAI! Nem, nem kell félni tőlük, hiszen ezt a szakmát ők irányítják! Nem azzal van a baj soha, hogy egy termék kínai, hanem az, hogy gyenge minőségű! Emiatt fontos, hogy csakis TOP terméket vásároljunk, hiszen azzal nem lehet baj!
 • ne a BRAND-et vegyük meg, hanem a korrekt terméket. Sok esetben azért preferálnak bizonyos termékeket, mert az autóiparból, mobil telefon iparból, elektronika iparból (TV) ismert brand-eket ismerjük, és kiválónak tartjuk. És emiatt elfogultan döntenek, felárat fizetnek, holott semmi többet nem kapnak a pénzükért! Ne feledjük, abból indulunk ki, hogy ez egy befektetés, a cél a pontos működés hozam mellett a mielőbbi megtérülés. És ez nem ezt a célt szolgálja, hanem kitolja a megtérülés idejét. Inkább ezt a plusz pénzt szánjuk jobb inverterre!
 • Jó, megbízható invertert vásároljunk, hiszen az a rendszer „agya”. Ne feledjük, hogy ha az inverter rosszul teljesít, vagy könnyen/gyakran meghibásodik, a rendszerünk megtérülése jelentősen megnövekszik!
 • Ne tévesszen senkit meg a hosszú, átlagon felüli garancia se, hiszen ez az iparág eszméletlen tempóban fejlődik, az 5 évvel ezelőtti műszaki és gazdasági tartalom rég elavult, és ez lesz érvényes a most top termékekre is. 5-10 év múlva a mostani rendszerek ára is valószínű sokkal olcsóbb lesz, egy invertert pl. értelmesebb lesz kicserélni, mivel nagyobb hozamot fog garantálni!
 • Azt válasszuk, amire szükségünk van! A legjobb megoldás mindig a „mainstream”, azaz a „tucat” termék, hiszen mindig annak a legjobb az ára, nem utolsó sorban a műszaki tartalma is kiforrott, bizonyított! Ne akarjunk okos napelemet és okos megoldásokat tökéletes déli tájolásnál, hiszen az is csak egy olyan befektetés, ami miatt a befektetés később térül meg!
 • Lehet, hogy kicsit drágább, de megéri! Ne feledje, ez egy befektetés, évtizedekre szól, nem feltétlenül az olcsó a legjobb! Tartsa szem előtt, hogy a garancia lejárta után minden teher, költség és feladat Önre hárul. Az esetek többségében sajnos nem a legolcsóbb a legjobb választás!
Cégünk komplett ajánlatot ad, ami tartalmaz minden költséget, és mindez az Ön érdekeit tartja szem előtt!

Válasszon az eszével, ne a szívével! Mi segítünk!