Szolgáltatások

HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS OPTIMALIZÁLÁS

Miért is fontos?

Helyszíni felmérés nélkül nem lehet tudni, ha a megálmodott napelemes rendszer megvalósítható-e úgy, ahogy azt Ön előzőleg megálmodta.

A helyszíni felmérés során egy minden részletre kiterjedő elemzést végzünk. Át fogjuk tekinteni a helyszín adottságait, az abból kihozható maximumot, ezáltal megbizonyosodunk arról, hogy a célok és a lehetőségek mennyire vannak összhangban.

Megvalósíthatóság

A helyszíni felmérés során megvizsgáljuk a rendszer esetleges megvalósíthatóságát, feltárjuk azokat a műszaki akadályokat, amelyek esetleg gátolják az elképzelések kivitelezését, a felmerülő kérdésekre pedig igyekszünk mindenre kiterjedő, megnyugtató választ adni Önnek.

Árajánlat és Helyszíni felmérés

Precíz árajánlat csak helyszíni felmérés után készíthető, hiszen az igények és a lehetőségek összeegyeztetését csak így lehet összehangolni. Sok esetben a lehetőségek és a célok nincsenek összhangban, a helyszín adottságai nem teszik lehetővé az eredeti elképzelések megvalósítását.

A helyszíni felmérés során állapítható meg a rendszer valós költsége, hiszen nem várt helyzetek, adottságok akár több százezer forintos tétellel is járhatnak. Egy pontos árajánlat, amiben nem lesznek utólagos, extra költségek csak akkor készíthető, ha az előzetesen megküldött adatok (fotók) elemzését személyes találkozás és felmérés követi a projekt helyszínén.

Optimális rendszer és személyre szabott megoldás

A helyszíni felmérés biztosítja, hogy valóban azt kapja, amit kigondolt, illetve amire szüksége van, vagyis összhangban van az elmélet a gyakorlattal, a gondolat a valósággal. A helyszíni felmérés során személyre szabott megoldással szolgálunk, nem valami csomagot kell válasszon, hanem konkrét elképzeléseit segítünk megvalósítani az Ön igényeinek megfelelően, és ehhez több lehetőséget kínálunk fel. Önnek nem azt kell majd megvásárolni, amink van, hanem amire Önnek szüksége van! A mi feladatunk és célunk az elképzelések megvalósítása és a teljesítmény garantálása!

Személyes tapasztalat, benyomás és ajánlás!

Hozzáállásunk, tudásunk, tapasztalatunk, segítőkészségünk minősíti a cégünket, tevékenységünket, illetve befolyásolja a jövőnket! Épp emiatt úgy kezelünk minden egyes megkeresést, projektet, mint ami a mi jövőnket is meghatározza, hiszen egy jó projekt elégedett ügyfélt, és ajánlást jelent!

Az Ön elégedettsége visszajelzés arról, hogy a munkánkat jól végezzük, és ez nekünk elengedhetetlen!

Az Ön elégedettsége a mi jövőnk!