Szolgáltatások

TANÁCSADÁS

A jó napelemes rendszer megvalósítása a megfelelő felmérésen múlik, vagyis azon, hogy közösen Önnel meghatározzuk azt, hogy ÖNNEK mire is van szüksége és nem azt nézzük, hogy nekünk milyen termékünk van eladó.

A legfontosabb számunkra az, hogy megtudjuk melyek az Ön céljai! Felhasználva eddigi széleskörű tapasztalatainkat és tudásunkat segítünk kiválasztani a legoptimálisabb megoldást, vagyis egy olyan rendszert, ami a megfogalmazott célokat tükrözi.

Legyen szó telefonos, vagy e-mailes megkeresésünkről, minden érdeklődésre és megkeresésre rászánjuk a szükséges időt és energiát. Célunknak és feladatunknak azt tartjuk, hogy az Ön számára a legmegfelelőbb döntés szülessen!

Mit is teszünk ennek érdekében?

  • Flexibilisek vagyunk! Csapatunk mindig az ÖN rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy reggel, este, vagy épp hétvége van. Mi igyekszünk Önhöz igazodni!
  • Nálunk nincs hülye kérdés! Nálunk kérdés van, amire válaszolni kell: úgy, hogy az közérthető legyen, a válasz után ne maradjon kérdőjel!
  • Korrekt tájékoztatás! Nem az a célunk, hogy eladjunk önnek egy rendszert, és az üzletet mihamarabb megkössük, hanem hogy azt kapja, amire szüksége van. Tájékoztatni fogjuk ez előnyökről, hátrányokról, egyaránt!
  • Együtt gondolkodunk! Lépésről lépésre tárjuk fel igényeket, a célt, és nem utolsó sorban igyekszünk előre is gondolkodni, azaz a jövőbeli elképzeléseket is figyelembe venni, a rendszer megvalósításába azokat integrálni. Szükségünk van Önre, hiszen Ön tudja a céljait, azokat nem mi határozzuk meg!
  • Precíz felmérés! Mindenre részletre kiterjedő felmérést végzünk, legyen szó előzetes, vagy helyszíni felmérésről!
  • Javaslatot teszünk! Ha szükséges, akkor több alternatívát adunk.
  • Megtervezzük Önnek! Akár előzetes 3D-s látványtervet is készítünk annak érdekében, hogy egy előzetes képe legyen!