Prémium minőségű napelemes rendszerben gondolkodik, és mindezt korrekt áron?
A pénzéért a legjobbat szeretné kapni?
Azt szeretné kapni, amire Önnek szüksége van, és nem azt, ami épp eladó?
Üzembiztos szolár rendszert?
Precizitást?
Gyorsaságot?
Megbízhatóságot?
Gyors megtérülést?
Korrekt tájékoztatást?

Isten hozta, Ön a lehető legjobb helyen van!

Cégünk csakis és kizárólag napelemes rendszerek kis és nagykereskedelmével, forgalmazásávával, HMKE és ipari méretű (napelempark) telepítésével foglalkozik.
Nem, mi nem értünk mindenhez, vagy „mindenhez is”, vagyis nem szerelünk légkondicionáló berendezéseket, biztonságtechnikát. Azokat a partnereink végzik, természetesen ezek a kapcsolatok, partnerek a rendelkezésre állnak, mi azt fogjuk Önneg adni, amit mondunk és amit leírunk.
Nálunk nem az a fontos, hogy gyorsan elaldjuk Önnak azt, amink van, megkössük az üzletet… Cégünk kapcsolatban áll a világ összes vezető gyártójával, mindent direkt a gyártótól szerzünk be, nincsenek köztes szereplők, így nagyon kedvező áron tudunk rendszerekkel szolgálni.
Korrektül tájékoztatjuk, nem azzal fogjuk győzködni Önt, hogy mint tudunk azonnal szállítani, hanem lépésről lépésre mérjük fel az Ön igényeit, múltat, jelent és persze a jövőt, közösen gondolkodunk, stratégiát alakítunk ki. A folyamat során mindig az Ön céljai lesznek a középpontban, az optimális döntés meghozatala a cél.
Nekünk Ön valóban a legfontosabb, mivel tudjuk, hogy a korrekt, becsületes munka és referencia újabb megrendeléseket fog jelenteni. Épp emiatt nekünk az Ön elégedettsége a legfontosabb, jövőnk záloga!

Előre is köszönjük a megtisztelő bizalmát!